2018. július 14.

Holnemvoltvár2A tanév végére mindnyájan - gyermek, felnőtt, fiatal - elfáradtunk, így most is nagy sikere volt a hagyományosan megrendezésre kerülő két hetes nyári táborunknak, amelyet ebben az évben is a Fővárosi Önkormányzat „Iskolakapun Kívüli Program" keretében nyújtott támogatásával tudtunk megvalósítani.

 

 

A készségfejlesztő iskola végzős hallgatói a sikeres szakmai vizsgák után kapcsolódtak be a programokba, a tizenegyedikesek pedig a kötelező szakmai gyakorlat végzése közben vehettek részt egy-egy kiránduláson.

A nyári tábori programterv összeállításánál olyan szabadidős foglalkozásokat igyekeztünk választani, amelyek azon kívül, hogy élmény dúsak, a gyermekeknek örömteli és felhőtlen kikapcsolódást biztosítanak.

BKK hajózás3

A sok-sok élmény közül csak néhányat kiemelve nagy sikere volt a Holdfű színház bábelőadásának, vagy a kutyaterápiás foglalkozásoknak, amelyeken az iskolánkban vehettek részt a gyermekek.

Az általános iskolába járó gyermekeink számára ezen kívül maradandó élmény nyújtott többek között a Vasúttörténeti Múzeum, vagy a szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeum meglátogatása, a Budakeszi Vadasparkban történő látogatás, a dunai hajózás, vagy akár a Budakeszi Vadasparkban tett kirándulás.

36393994 203584390293662 5592267811343826944 n

A szakiskolás tanulók többek között különféle múzeumpedagógiai foglalkozásokon vettek részt. Ezeken kívül látogatást tettek a Sziklakórházban, megtekintették a Bonbonetti Csoki Múzeumot is. A Királyrétre szervezett buszos kirándulás alkalmával az Ipoly Erdő Zrt. Királyréti Erdészete ingyenesen biztosította számunkra a Királyréttől Kismartonig szóló kisvasutazást, amelyet ezúton is köszönünk!

Minden napra jutott valamilyen érdekes program, s a két hét – a képek tanulsága szerint is - minden tanulónk számára szép élményeket jelentett. A megvalósítás lehetőségét köszönjük a Fővárosi Önkormányzatnak.

IMG 20180713 172242

A nyári tábor utolsó napjaira a tavasszal ültetett magnólia fácska három csodálatos virággal ajándékozott meg minket, jelezve, hogy ő is jól érzi magát nálunk.

Ezzel a virágos hírrel kívánunk mindenkinek boldog nyári napokat!

Ammerné Nagymihály Emília
intézményvezető       

Gennaro Verolino Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech