otthonok

Kollégium 3Kollégium 1Kollégium

 

Intézményünk kollégiumában hetes elhelyezésre van lehetőség azon tanulók számára, akik iskolánkba járnak. A Kollégiumnak helyet adó szárny háromszintes, öt lakóegységet foglal magába. Egy-egy lakóegység, amelyben három hálószoba, konyha, fürdőszoba, mosdó és nappali tanulószoba található 6-8 tanuló elhelyezésére ad lehetőséget.
Kollégiumi nevelésünk célja a tanulók szocializációjának, kiegyensúlyozott és egészséges fejlődésének, tanulásának, személyiségének fejlesztése, kibontakoztatása. A tanulók az iskolai neveléssel összhangban, az ott közvetített értékeket erősítve a kollégiumi nevelési folyamat során is a társadalomba való beilleszkedéshez, az önálló életvitelhez szükséges alapvető ismereteket, képességeket sajátítják el. A kollégiumi élet során is olyan ismeretek és készségek elsajátíttatása a célunk, amelyek elősegítik, hogy az iskoláskort követően önmagukat minél jobban el tudják látni, környezetükben képesek legyenek tájékozódni és tevékenykedni.
A tanuláson kívül szakkörökön, tömegsporton, egyéni fejlesztésen, vesznek részt a gyerekek. Egy héten egyszer a pedagógusok segítségével elkészítik a tanulók a vacsorájukat.

View the embedded image gallery online at:
http://www.hegyhatiskola.hu/kollegium#sigFreeId7ff0c95461

Gennaro Verolino Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech